GirlTalk, København Nv

Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 4. april 2019 af GirlTalk

Driftstimer

torsdagto
18:30 – 22:30
fredagfr
19:00 – 21:00
lørdag
19:00 – 21:00
søndag
18:30 – 22:30
mandagma
18:30 – 22:30
tirsdagti
18:30 – 22:30
onsdagon
18:30 – 22:30
Lukket nu.
Åbner i  10 h 25 min.
10 h 25 min

Forretningsinformationer

CVRP-nr
1012951686
CVR-nr
30145348
Tidligere adresser
olivia hansens gade 2, 1799 København V

Beskrivelse

GirlTalk.dk er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe piger og unge kvinder mellem 12 og 24 år. GirlTalks mission er at forebygge mistrivsel blandt unge kvinder og piger, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært. GirlTalk.dks rådgivere arbejder frivilligt. De gør det, fordi de gerne vil lytte til og støtte piger, som har brug for én at tale med. Tænk derfor på, hvordan du taler til dem. Husk på, at rådgiverne ikke kan løse alle dine problemer, men de kan lytte og støtte dig i at træffe de rigtige valg. Tilsvining, trusler eller nedladende kommentarer i rådgivningen tolereres derfor på ingen måde. Misbrug af rådgivningen og vedvarende chikane tolereres heller ikke og kan i yderste konsekvens medføre blokering i adgangen til rådgivningen. I rådgivningen er du anonym - det vil sige, at vi ikke ved, hvem du er - vi har dog mulighed for at identificere, om det er den samme person, der har haft forskellige samtaler.
Her på chatten kan du skrive med frivillige


Firmabeskrivelse
Foruden vores chat- og sms-rådgivning, tilbyder vi psykologsamtaler, EmpowR-forløb, og foredrag til piger, i alderen 12-24 år. Vores tilbud har det tilfælles, at de møder pigerne i øjenhøjde, og ønsker at hjælpe dem igennem ungdomslivet, med alt hvad det indebærer af op- og nedture, sorger og glæder, venskaber og uvenskaber, håb og fortvivlelse og alt dét, der opstå herimellem. Intet problem er for småt til at blive taget seriøst.
Hos GirlTalk tilbyder vi samtaler med psykologer, der bl.a. har behandlingserfaring indenfor områder som mobning, depression og lavt selvværd. Psykologsamtaler kan være et givende redskab til at forbedre din datters selvværd, livskvalitet og generelle trivsel.
GirlTalk holder levende og inspirerende foredrag og workshops for både unge, fagfolk, og virksomheder. Vi har en bred vifte af foredragsemner som fx relationer, adfærd på sociale medier, og teenagere, så I har mulighed for at finde et foredrag som passer til lige præcis jer.
EmpowR er et 10-ugers gruppeforløb for piger i udskolingen, som har brug for at få styrket deres selvværd og selvtillid. Forløbet baserer sig på tryghed og fortrolighed, hvor pigerne i fællesskab får redskaber til bl.a. at tackle udfordringer i livet, og blive bedre til at forstå sig selv og hinanden.
GirlTalk er en non-profit organisation, der primært er drevet af frivillighed. Ikke desto mindre har vi stadig brug for økonomisk støtte til driften af GirlTalk og alle vores tilbud, så vi kan fortsætte det vigtige stykke arbejde. Du kan støtte på flere forskellige måder: både som medlem, sponsor og med et enkeltbidrag - alt bliver modtaget med kyshånd og gør en forskel. Pengene går bl.a. til hjemmesider, løn til sekretariatsmedarbejdere og husleje.
Bliv medlem af GirlTalk, støt vores arbejde og få de mange fordele, som et medlemskab giver.
Et medlemskab koster 100 kr for 1 år og 200 kr. for 3 år. Overfør beløbet via MobilePay til: 40621
Stikord:
Rådgivning, Stress, Psykolog, Hjælp, Sorg, Trivsel, Ensomhed, NGO, Spiseforstyrrelse, Selvmord, Forældrerådgivning, Selvskade, Ondt i Maven, Frivillig Organisation, Udsatte Unge, bekymret for min datter, chatrådgivning, en at tale med, gratis rådgivning, gruppeforløb, hemmeligheder, onlinerådgivning, teenagerådgivning, ung kvinde i danmark, unge piger
Serviceområder
Egedal Kommune, Frederiksberg Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Næstved Kommune samt Område Brønshøj-Vanløse, København, Hele Danmark
Talte sprog
Dansk, Engelsk, Svensk, Tysk, Spansk
Mulige betalingsmetoder
 • MasterCard
  MasterCard
 • PayPal
  PayPal
 • Visa
  Visa
 • Bankoverførelse
  Bankoverførelse
 • Diners Club
  Diners Club
 • American Express
  American Express
 • Maestro
  Maestro
GirlTalk er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af GirlTalk!

Del dine erfaringer!

Produkter og tjenester

Foredrag GirlTalk.dk holder levende og inspirerende foredrag for både forældre, lærere, pårørende, skoleklasser, erhvervsklubber, virksomheder og andre interesserede. Alt for mange piger og unge kvinder ved ikke, hvordan de skal navigere i nutidens komplekse samfund. 2000 DKK

psykolog samtaler Nogle gange kan det føles som om livet ramler, og det kan være svært at finde rundt i alle de tanker og følelser, som det medfører. På GirlTalk.dk kan du tale med en psykolog, der er vant til at tale med en som dig, hvad enten du er ung eller voksen. 200 DKK

EmpowR Gruppeforløb I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Vi vil tale om dagens tema og lave forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige fra GirlTalk.dk vil lede gruppen, og vi håber meget, at du har lyst til at være med! Temaerne kunne fx være selvværd, tanker og følelser,

sms-rådgivning Send en sms til 8900800! Har du brug for at få vendt tankerne med en udenforstående, så send os en sms her. Sms-rådgivningen er ligesom chatten fuldstændig anonym. Vi kan ikke se dit telefonnummer, fordi vi bruger et computersystem til at besvare din sms.

Chatrådgivning Du er værdifuld. Det er vores mantra, og grunden til vi bruger tid på GirlTalk. Alt for mange piger går rundt med nogle svære tanker, frustrationer og oplevelser - og mange ved ikke, hvem de skal tale med det om. Alle har brug for en at tale med. Alle. Så skriv til os!
Facebook